Hoteli na Jahorini

Hoteli na Jahorini:

U proteklom periodu izgrađen veliki broj hotela na Jahorini, različite kategorije, za potrebe i ukuse svih gostiju koji je posećuju. Od manjih planinskih, pa sve do luksuznih hoteli na Jahorini ispunjavaju svetske kriterijume kvaliteta. hotela sa wellnessom i bogatim sadržajima. U vikend naselju Šator preporučujemo odličan nov Hotel Vila Bella 3*, ujedno i jedini hotel u vikend naselju, koji je apartmanskog tipa smeštaja, sa fenomenalnom uslugom i ugodnim ambijentom.

Mnogoi hoteli na Jahorini smešteni su u Poljicama, na najatraktivnijoj lokaciji, prvi hotel koji će vas dočekati na ulazu na planinu je Hotel Termag 4*, za koji kažemo da je ukras planine u pravom smislu te reči. Odmah preko puta je Hotel Vučko 4*, koji je dobio ime po zvaničnoj maskoti zimskih Olimpijskih igara, održanih na Jahorini davne 1984.godine. Od manjih hotela u Poljicama kategorije 3*, izdvajamo Hotel Sport, Hotel Snješko. U neposrednoj blizini Poljica, kada prođete pored Vučka i Termaga, smešten je Hotel Board 4*, sa odličnom uslugom i bazenom. Hotel Lavina 4* je na najboljoj lokaciji, ski in/ski out hotel, između dve najlepše staze, Prače i Ogorjelice.

Najtraženiji hotel, odličan odnos cene i kvaliteta, na najlepšem vidikovcu Jahorine, jeste Hotel Bistrica. Bogati sadržaji, komfor, bazen, domaća kuhinja, čini ovaj hotel atraktivnim, kako zimi, tako i u toku letnje sezone. U podnožju hotela Bistrica se nalazi Hotel Nebojša 3*. Prednost Hotela Nebojša je mali ski lift pored hotela, koji je posebno interesantan najmlađima za prve skijaške korake. Hoteli na Jahorini ispunjavaju potrebe najzahtevnijih gostiju koji borave na Jahorini!
Hoteli sa bazenom na Jahorini: Hotel Lavina 4*, Hotel Termag 4*, Hotel Board 4* i Hotel Bistrica 3*.

Call Now Button