Hotel Board Jahorina

Hotel Board 4* Jahorina

Hotel Board 4* Jahorina

Hotel Board 4* Jahorina , izgrađen u planinskom, ali modernom stilu, sa pogledom na šumovite padine Jahorine, nalazi se na 1550m nadmorske visine. Smešten je na glavnom putu, između ski staze Poljice i ski staze Novak Đoković, na nepunih 100 metara od prve žičare i ski lifta. Hotel raspolaže sa 27 standardnih soba, 4 Superior suite apartmana i Delux apartmanom sa jacuzzi kadom. Svaka soba, suite apartman, kao i LUX apartman, ima TV sa satelitskim programima, telefon, mini bar i savremeno uredjeno kupatilo. Obavezno iskoristite Wellnes sadržaje koji su vam besplatno na raspolaganju kao gostima hotela, u koje spada bazen, đakuzi, sauna i parno kupatilo. Ne treba propustiti ni masažu profesionalnih masera. U idiličnom planinskom ambijentu hotela smešten je i restoran u kome možete probati specijalitete kuće, kao i internacionalna jela. Pored restorana je i bar, u kom se možete opustiti uz piće, a gde se organizuju i tematske večeri koje će vaš boravak učiniti još interesantnijim. Za vaše malisane, na raspolaganju je dečija igraonica i brojne aktivnosti na bazenu, u kojima će oni uživati, te se i vi možete malo opustiti i posvetiti sebi. Ako želite osetiti pravu planinsku atmosferu i uživati u svim čarima planine, posetite hotel Board na Jahorini!

CENOVNIK ZA SEZONU 2021/22 – HOTEL BOARD:

HOTELSKI USLOVI:

Cene su izražene u eur na bazi polupansiona (švedski sto doručak i večera) po osobi po danu sa uključenim sadržajima WELLNESS-a (bazen, sauna, parno kupatilo i fitens sala).
Svaka osoba na pomoćnom ležaju ima 30% popusta, uz uslov da su osnovni ležajevi popunjeni.
Deca
do 6 godina borave gratis na pomoćnom ležaju, a deca od 6-12 godina imaju 50% popusta na pomoćnom ležaju u pratnji dve odrasle osobe u sobi.
Obavezna doplata za novogodišnju večeru iznosi 60.00 EUR za odrasle, a deca od 7-15 godina plaćaju 30.00 EUR.
Boravišna taksa sa osiguranjem nije uključena u cenu i iznosi 1.30 EUR po osobi po danu (Boravišna taksa 1.00 EUR i osiguranje 0.30 EUR. Deca do 12 god ne plaćaju BT, samo osiguranje). Plaća se u hotelu.
Prijava gosta od 15h, odjava do 11h. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

*PREVREMENI ODLAZAK: Ukoliko dođe do prevremenog odlaska, sa izuzetkom smrti ili bolesti člana uže porodice, obračunava se 50% od pune cene do datuma završetka rezervacije. Hotelijer ne uzima u obzir loše vreme ili slične situacije, kao valjan razlog za prekid boravka ili prevremeni odlazak.

Informacije i rezervacije:

Jahorina info

Za sve informacije i rezervacije:
+381 63 75 78 162 SRB
+387 65 631 44 BIH
+381 21 6612 266
+381 21 661 3953
E-mail: jahorinainfo@jahorina.co.rs