Hotel Vučko 4* Jahorina

Hotel Vučko 4* - Jahorina

Hotel Vučko 4* Jahorina

Hotel Vučko 4* Jahorina – nastavlja tradiciju ekskluzivnog hotela izgrađenog za potrebe Olimpijskih igara u Sarajevu 1984.godine. Vučko je dobio ime po zvaničnoj maskoti Olimpijskih igara, a bio je namenjen za boravak VIP gostiju, među kojima su bili švedski kralj Gustav, Huan Antonio Samaran i mnogi drugi. Aparthotel Vučko pruza gostima vrhunsku uslugu i kvalitet uz mnoge sadržaje za ugodniji i prijatniji odmor. Hotel se nalazi u centru Jahorine, Poljicama u neposrednoj blizini skijaških staza. Izgrađen je od prirodnih materijala, drveta i kamena, a enterijer je planinski i ujedno moderan, u kom preovladavaju ravne linije u toplim, sivim tonovima, tako da gostu pruža potpun osećaj topline i opuštenosti.

Od sadržaja hotel izdvaja: organizovano čuvanje dece, obezbeđen parking i garaža, prodavnica sa dnevnom štampom i suvenirima, butik sportske opreme, menjačnica, pedikir i manikir, ski servis, ski rental, iznajmljivanje bicikala, dečije igraliste, staze za šetnju, džoging, nordisjko hodanje, sportski tereni za tenis, košarku, mali fudbal i odbojku.

Apartmani: U svakom apartmanu hotela Vučko gosti imaju pristup internetu, sef, room service, bešumni mini bar, direktnu telefonsku liniju, usluga korišćenja biznis centra, kablovska TV, pozivi buđenja, usluga pranja i peglanja gostinskog veša.

Apartmani su opremljeni u skladu sa najvećim svetskim standardima i po principu inteligentne tehnologije boravka i korišćenja usluga ( centralno grejanje, koje ima mogucnost regulisanja toplote u apartmanu). Većina apartmana je okrenuta prema jugu i ima pogled na prelepe vrhove i padine olimpijske lepotice. Poseban akcenat je blizina ski staze ( 50m) i osunčanost tokom celog dana. Većina apartmana ima terasu ili balkon, a u velikim apartmanima je ugrađen i kamin sa zatvorenim ložištem.

WELLNESS CENTAR: Aparthotel Vučko ima jedan od najmodernijih wellness centara na ovim prostorima, od 750 kvadratnih metara, koji raspolaže velikim brojem sadrzaja: finska, rimska i turska sauna, hidromasažni bazen, kozmetičke usluge, veliki izbor masaža ( relax, sportska, antistres, aromatherapy), fitnes, pilates, aerobik, kao i VIP prostor: hidromasažna kada, sauna, tople ležaljke, kiša tuš, vodeni krevet.

CENOVNIK ZA SEZONU 2021/22 – HOTEL VUČKO:

Cenovnik za depadns hotela:

Cenovnik za centralni deo hotela:

Cenovnik za A&B blok hotela:


HOTELSKI USLOVI:
Cene su izražene u eurima po osobi po danu i uključuju:
Smeštaj je na bazi polupansiona, doručak i večera švedski sto.
Besplatno korišćenje WiFi.
Parking mesto pod obezbeđenjem.
Besplatno korišćenje fitnes centra.

U cene smeštaja nije uključena boravišna taksa i osiguranje:
Cena za odrasle iznosi 1.30eur po osobi dnevno.
Cena za decu od 0-12.99 godina iznosi 0.26eur dnevno.
Cena za decu od 13-17.99 godina iznosi 0.76eur dnevno.
Prijava gostiju u hotel je od 15h, a odjava do 11h.
Popust za treću i svaku narednu osobu na pomoćnom ležaju je 50%.
Boravak dece od 0-5.99 godina u pratnji dve odrasle osobe je gratis.
Deca od 6-11.99 godina ostvaruju 50% popusta na usluge smeštaja u pratnji dve odrasle osobe.
Doplata za 1/1 sobu iznosi 50%, osim u periodima 28.12.-03.01. i 12.02.-16.02. kada je doplata 100%.
Boravak u periodu Nove godine je moguće rezervisati na minimalno 5 noćenja i to u periodu 28.12.-03.01. Avansna uplata u iznosu 100% je obavezna.
Doplata za svečanu novogodišnju večeru se podrazumeva i obavezna je za sve goste koji su na smeštaju i iznosi 120eur po osobi. Za decu od 6-11.99 nije obavezna svečana večera, a ukoliko gost želi cena je 60eur po detetu. Za decu mlađu od 6 godina proslava Nove godine ne uključuje mesto u restoranu, već će biti otganizovana proslava u dečijoj igraonici.
Doplata za korišćenje wellness centra (sauna, hidromasaža stopala, hidromasažni bazen za šest osoba, relaks soba, tuševi) u trajanju od 3h iznosi 15eur.
Doplata za garažno mesto iznosi 15eur po danu, po vozilu.
Hotel dozvoljava boravak kućnih ljubimaca. Naknada za boravak je 25 EUR (čišćenje) jednokratno po ljubimcu. Boravak kućnih ljubimaca nije dozvoljen u restoranu.
Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti 40% od ukupne cene aranžmana.


Shodno situaciji uzrokovanom epidemijom Covid-19 ozkazivanje garantovane rezervacije za koju je uplaćen avans je moguće u sledećim oblicima:
-Pomeranje rezervacije u toku tekuće zimske sezone za neki drugi termin shodno raspoloživosti
-Pomeranje rezervacije za sledeću zimsku sezonu tokom koje je moguće iskoristiti uplaćeni avans
-Mogućnost povrata uplaćenog avansa u slučaju zatvaranja granica

 

Informacije i rezervacije:

Jahorina info

Za sve informacije i rezervacije:
+381 63 75 78 162 SRB
+387 65 631 44 BIH
+381 21 6612 266
+381 21 661 3953
E-mail: jahorinainfo@jahorina.co.rs