Restorani na Jahorini

RESTORAN KOLIBA

Restoran Koliba se nalazi u neposrednoj blizini hotela Termag, pored same ski staze. Restoran nudi raznovrstan meni vrhunskog kvaliteta. U večernjim satima obavezno posetite Kolibu i uživajte u dobroj zabavi i prijatnoj atmosferi. Specifičan enterijer, u kome dominira drvo i pažljivo birani detalji, doprinosi posebnom osećaju topline i ugodne atmosfere. Terasa restorana se stapa sa prirodnim okruženjem, što vam pruža potpunu relaksaciju i ugođaj boravka na Jahorini.

RESTORAN VILA BELLA

Restoran „Vila Bella“ Jahorinanovi restoran u sklopu istoimenog hotela, u vikend naselju Šator, ugodno mesto gde pored toplog ognjišta možete uživati u dobro poznatoj jahorinskoj kuhinji i domaćim specijalitetima. Naša preporuka da posle skijanja, bordanja ili duge planinske šetnje, obavezno posetite restoran Vile Bella i uverite se i sami u kavlitet usluge i ljubaznost domaćina. Vila Bella za svoje goste, koji su smešteni u hotelu, nudi uslugu polupansiona, doručak i večeru na bazi švedskog stola.

RESTORAN RAJSKA VRATA

Restoran Rajska Vrata se nalazi u Rajskoj dolini na Jahorini na samoj ski stazi. Restoran ima veliku sunčanu terasu, gde vas sunce prati od izlaska do sutona. Pogled koji se pruža na jahorinske obronke i Rajsku dolinu, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. U Rajskim Vartima zaista možete uživati u tipičnim jahorinskim specijalitetima, pripremljenim od domaćih proizvoda, popiti jedinstveni jahorinski čaj i obavezno probati čuvene uštipke sa kajmakom.

CAFFE RESTORAN PEGGY

Caffe restoran Peggy nalazi se na samoj stazi, kod starog hotela Šator. Izgrađen u etno stilu, sa velikim ognjištem u centralnom delu, svojim gostima pruža potpun ugođaj uz veliki izbor nacionalnih jela. Pored odlične kuhinje, organizuju se dnevne i noćne žurke, koje garantuju dobar provod. Peggy ima dugu tradiciju na Jahorini, još od 1985.godine, i naši gosti često kažu:“Ako niste posetili Peggy, kao da niste bili na Jahorini”.

Call Now Button