Hotel Termag 4* Jahorina

Hotel Termag 4* Jahorina

Hotel Termag 4* Jahorina

Hotel Termag 4* Jahorina je moderan hotel sa 4 zvezdice, koji zauzima centralno mesto u Olimpijskom ski centru Jahorina. Nalazi se na 1550 m nadmorske visine, neposredno uz stazu i žičare. Raspolaže sa 21 luksuzno opremljenim apartmanom, 71 komfornom sobom i jednim predsedničkim apartmanom. Kompletan enterijer i nameštaj u hotelu je posebno dizajniran i izrađen od punog drveta. Sobe i apartmani su opremljeni mini barom, sefom, satelitskom televizijom, direktnom telefonskom linijom i internet mrežom. Restoran Hotela Termag raspolaže sa kapacitetom od 200 mesta, koji nudi veliki izbor jela domaće i međunarodne kuhinje, sa posebnim akcentom na tradicionalna jela i poslastice. Posluženje je na bazi švedskog stola. Za uslugu visokog kvaliteta brine se profesionalno osoblje i vrhunski kuvari, dok će bogata vinska karta zadovoljiti i najzahtevnije goste. U neposrednoj blizini Hotela Termag, pored same ski staze, nalazi se etno restoran Koliba. Kuhinja restorana Koliba nudi Vam raznovrsnu hranu vrhunskog kvaliteta u kojoj možete uživati nakon skijanja, duge šetnje ili u večernjim satima uz dobru zabavu.

U wellness centru hotela Termag, gostima su na raspolaganju bazen, sauna, parno kupatilo, đakuzi, solarijum i tretmani lica i tela specijalnom kozmetikom prilagođeni potrebama svakog gosta.

Upotrebom materijala u skladu sa prirodnim okruženjem Jahorine, postignuta je topla i ugodna atmosfera u celom objektu. Tradicionalna ljubaznost, gostoprimstvo i vrhunski profesionalizam, prirodno su okruženje u svakom kutku hotela. Hotel Termag pruža svom gostu udobnost, domaćinski ambijent i toplu atmosferu!

Slobodno možemo reci da je Hotel Termag ponos Jahorine, na kojem mogu da joj pozavide i veliki evropski skijaški centri. Hotel Termag Jahorina je mesto nove inspiracije!

CENOVNIK ZA SEZONU 2021/22 – HOTEL TERMAG:

SOBE:

MV – podrazumeva sobu sa pogledom na planinu
FS – podrazumeva sobu sa prednje strane hotela

HOTELSKI USLOVI:

Cene za sobe su izražene u EURpo osobi, po danu.
Cene u Economic i Lux sobama uključuju: noćenje, večeru i doručak sa bife stola i parking mesto ispred hotela.
Popust na 3.pomoćni ležaj za odrasle osobe u LUX sobi iznosi 20% na redovnu cenu ležaja.
Popust na 3.pomoćni ležaj za decu dobi od 6-12 godina u LUX sobi iznosi 50% na redovnu cenu ležaja.
Sve sobe imaju: mini bar, Sat TV, elektronski sef, direktnu telefonsku liniju, fen za kosu, besplatan WiFi signal.
Kori
šćenje Wellness i SPA centra nije uključeno u cenu sobe i dodatno se doplaćuje. Za goste u Economic i Lux sobama cena 3-časovne ulaznice za korišćenje paketa -bazen, sauna i parno kupatilo, iznosi 21,00 EUR za odrasle i 10,50 EUR za decu od 6-12 godina.
Moguće je doplatiti parking mesto u podzemnoj garaži po ceni od 21,00 EUR po danu. Rezervacije se ne primaju unapred nego isključivo na osnovu raspoloživosti u trenutku dolaska.

APARTMANI:


Cene za apartmane su izražene u EUR po smeštajnoj jedinici po danu.
Maximalan broj osoba u apartmanu je 5.

U cenu smeštaja u
Basic, Family i Superior apartmanima uključeno je: noćenje, večera i doručak sa bife stola, korišćenje wellnes i SPA usluga (bazen, sauna, parno kupatilo) i parking mesto u podzemnoj garaži. Svi apartmani imaju mini bar, Sat TV, elektronski sef, direktnu telefonsku liniju, fen za kosu, besplatan WiFi signal.
Doplata za 5.pomoćni ležaj u Family i Superior apartmanu, a na osnovu raspoloživosti, iznosi 25% na redovnu dnevnu cenu apartmana.
Deca uzrasne dobi od 0-5.99 godina borave Gratis u svim tipovima smeštajnih jedinica. Zavisno od uzrasne dobi dobijaju pomoćni ležaj ili krevetac.

DOPLATE:
Boravišna taksa
i osiguranje nisu uključeni u cenu smeštaja i iznose 1,08 EUR po osobi po danu. Deca od 0-12 godina ne plaćaju taksu.
Za sve goste koji borave u novogodišnjem terminu obavezna je doplata za novogodišnju noć sa svečanom večerom u iznosu od
100,00 EUR za odrasle i 50,00 EUR za decu od 6-12

 

Informacije i rezervacije:

Jahorina info

Za sve informacije i rezervacije:
+381 63 75 78 162 SRB
+387 65 631 44 BIH
+381 21 6612 266
+381 21 661 3953
E-mail: jahorinainfo@jahorina.co.rs