Saradnja OC Jahorina i Skijalista Srbije

Saradnja OC Jahorina i Skijalista Srbije

Saradnja OC Jahorina i Skijalista Srbije

Posle saradnje sa slovenanačkim ski centrima i mogućnosti da vlasnici sezonskih ski karata sa Jahorine besplatno skijaju na najprestižnijim slovenačkim ski centrima koja je ozvaničena pre par meseci, danas je u Beogradu na Sajmu Expozim potpisan i sporazum o saradnji između Olimpijskog centra Jahorina i JP Skijališta Srbije . Svi vlasinici sezonskih ski karata sa Jahorine u narednoj zimskoj sezoni imace mogućnost da besplatno skijaju na Kopaoniku, Zlatioboru, Staroj Planini i obrnuto. Sporazum su potpisalji direktori ovih preduzeća, gospodin Ljevnaić i gospodin Ćika.

Svi prisutni i direktori preduzeća su se složili da je pocetak ovakve saradnje od velikog značaja za obe strane i da ce potpisivanje ovog ugovora imati veliki značaj na kvalitetniju turističku ponudu i vrednost sezonskih ski karata.

Vlasnici sezonske ski karte za Kopaonik imati mogućnost četiri dana besplatnog skijanja na Jahorini. Takođe, vlasnici sezonskih ski karata za Jahorinu će imati mogućnost dvodnevno bepslatno skijanje u ski centru Kopaonik. Razmena sa Jahorinom će važiti i za ski centre Tornik i Stara planina, gde će vlasnici sezonskih ski karata će imati mogućnost po tri dana besplatnog skijanja u ovim skijalištima.

– Ugovor koji smo potpisali je naišao na veliko oduševljenje svih koji su čuli za njega, a ja se iskreno nadam da će što više skijaša iskoristiti ovu pogodnost – rekao je direktor OC Jahorina Dejan Ljevnaić.

Saradnja OC Jahorina i Skijalista Srbije