Hotel Jahorina Resort 5*

Hotel Jahorina Resort 5*

– Olimpijski centar Jahorina uskoro će biti bogatiji za ekskuluzivni hotelsko-apartmanski kompleks, jedinstven po svom položaju, konceptu i sadržaju. Na mestu nekadašnjeg  hotela Jahorina koji su rado posećivali velikani domaće i svetske scene otpočela je gradnja najmodernijeg planinskog resorta u regionu – Hotel Jahorina mountain resort & spa.

– Naša olimpijska lepotica Jahorina ističe se posebnim planinskim ambijentom i vrhunskim kvalitetom skijaških staza. Kultni ski-centar Jahorina u poslednjih nekoliko godina doživljava svoj procvat, uz velike investicije u olimpijski centar u vidu novih ski-staza, ski-liftova i gondola, kao i brojne jedinstvene letnje sadržaje. Dobar tranzitni položaj,  saobraćajna infrastruktura i aerodrom, koji je udaljen svega tridesetak kilometara od turističkog centra, čine Jahorinu jednom od najatraktivnih, ne samo zimskih, već i letnjih turističkih destinacija u regionu.

Hotel Jahorina Resort 5*

 – Izvanredan doživljaj koji novi kompleks planira za svoje posetioce meri se sa najmodernijim svetskim planinskim centrima. Pored luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica, prostranog wellness & spa i fitness centra, najmodernije skijašnice udaljene svega nekoliko metara od staze, posetiocima su na raspolaganju nekoliko restorana kao i autentični ski-bar, posebni sadržaji i pogodnosti za najmlađe goste, kao i kongresni centar koji će odgovoriti potrebama i najzahtevnijih klijenata iz poslovnog sveta.