Novine za sezonu 2019/2020

Veliki projekti su planirani za narednu zimsku sezonu na Olimpijskoj lepotici Jahorini. Pored Jahorinske gondole, koja je zasigurno jedan od najvećih projekata u novijoj istoriji Jahorine, u planu je izdradnja sistema za veštačko osnežavanje na 3 staze. Na stazi Gondola, kao i veznim stazama ka Poljicama i Prači. Svi projekti biće gotovi do početka skijaške sezone.

Osvetljenje za noćno skijanje na celoj dužini staze Poljice. Po prvi put, svi skijaši, pored vrhunskog dnevnog skijanja, imaće priliku da uživaju i u vožnji šestosedom Poljice u večernjim satima i dožive Jahorinu na sasvim drugi način.

Novine za sezonu 2019/2020

Jahorinska Gondola – Kao što je već poznato u toku je izgradnja prve gondole na Jahorina sa 36 kabina za po 10 osoba. Bice izgrađena i staza dužine 1000m koja će celom dužinom imati najsavremeniji sistem za veštačko osnežavanje. Kapacitet gondole je 2700 skijaša po satu. Svečano otvaranje gondole najavljeno je za 30.11.2019. uz koncert jednog od najvećih pevača na ovim prostorima Saše Matića.

Novine za sezonu 2019/2020

Posle mnogo godina biće postavljen i sasvim novi Lift Poljice (tipa sidro) kompanije Dopplmayer. Jednu od najvećih promena doživeće upravo lift Poljice, koji je već godinama najfrekventniji lift na Jahorini. Kapacitet lifta će bitu povećan za 4 puta u odnosu na trenutni protok skijaša.

Novine za sezonu 2019/2020

U planu je zamena i modernizacija kompletnog sistema naplate usluga kojim će se poboljšati i ubrzati prolaz skijaša na kapijama i opreme na polazima liftova, ali i prvi web shop za prodaju ski karata online.
Pored ovih projekata planirano je i postavljanje novih vetrobrana na stazama, tapaciranje korpi na dvosedu Ogorjelica, izgradnja Olimpijskog plamena na stazi Poljice