Festival „Jahorina 365“

Festival „Jahorina 365“

Festival "Jahorina 365"

Festival “ Jahorina 365 “ bice održan na Olimpijskoj lepotici Jahorini od
29.06. – 01.07.! Po prvi put u istoriji OC Jahorina bice ozvaničen početak letnje sezone na Jahorini!

Za nezaboravnu atmosferu i lude žurke biće zaduzene najpopularnije regionalne zvezde poput Severine, Lexington benda, Petra Graša i najbolji domaci DJ-evi.

Veliko interesovanje vlada za sva tri dana festivala! Petak 29. jun rezervisan je za nastup jedne od najvećih Balkasnskih zvezda Severine Vučkovic. U subotu 30. juna svi prisutnu gosti festivala imace priliku da uzivaju u dobro poznatim hitovima Lexington benda i Petra Graša.

Jahorina polako ali sigurno postaje jedna od centralnih tačaka planinskog turizma u ovom delu Evrope. Prethodna zimska sezona na Jahorini, pored rekordnih rezultata po broju noćenje, skijaša, bila je rekordna i po broju posetioca na različitim festivalima i dogadjajima koji su se odrzali na Olimpijskoj lepotici. Exit-ov „Festival 84“, Ski Opening, novogodišnji koncert Zeljka Joksiomovica samo su neki od od dogadjaja koji su obeližili sezonu iza nas. Po prvi put otvaranje letnje sezona na Jahorini bice obeležno i propraćeno velikim fetsivalom kao sto je „Jahorina 365“! Očekujemo vas na Jahorini!