Vila Marija Jahorina

Vila Marija - Jahorina

Vila Marija Jahorina

Vila Marija Jahorina: Planinska kuća Marija pruža vam udobnost i pravi planinski ugođaj. U neposrednoj blizini se nalaze ski staze, Gondola Poljice i staza za noćno skijanje. Do staze, kao i do kuće je moguće doći na skijama. Vila Marija Jahorina je vila apartmanskog tipa, a svaki apartman sadrži: dnevni boravak sa kuhinjom, TV, Wi Fi, spavaću sobu, kupatilo. Grejanje je centralno. Svim gostima je obezbeđena skijašnica. Javni parking je preko puta vile.

Kuća je par stotina metara udaljena i od otvorenih sportskih terena kao i pešačkih staza i omogućava prijatan boravak i van zimske sezone.

Planinska kuća „Marija“ pruža smeštaj apartmanskog tipa, a svaki apartman ima: spavaću sobu, dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo, tv, kao i centralno grejanje.

Svim gostima je obezbeđena skijašnica.

Vila je od glavnog parkinga udaljena 50m, kao i od dolazno-odlazne ski staze Poljice.

Studio 1-se nalazi u prizemlju, u svom sadržaju ima kupatilo, kompletno opremljenu kuhinju,TV, i trosed na razvlačenje, što znači da je namenjen boravku 2 osobe.

App 2-se nalazi u prizemlju, sadrži jednu dvokrevetnu sobu, dnevni boravak sa kaminom,TV, trosed i dvosed na razvlačenje, kompletno opremljenu kuhinju i kupatilo. Namenjen je za boravak 4-5 osoba.

App 3 (crveni)-je na prvom spratu, sadrži dvokrevetnu sobu, dnevni boravak sa dvosedom, trosedom i foteljom na razvlačenje,TV, kupatilo i kompletno opremljenu kuhinju. Namenjen je za boravak 4-6 osoba.

App 4 (crveni)-je na prvom spratu, sadrži dvokrevetnu sobu, dnevni boravak sa dvosedom, trosedom i foteljom na razvlačenje,TV, kupatilo i kompletno opremljenu kuhinju. Namenjen je za boravak 4-6 osoba.

App 5 (zeleni)-se nalazi na drugom spratu, u svom sadržaju ima dvokrevetnu sobu, dnevni boravak sa ugaonom garniturom i kaučom na razvlačenje, TV, kompletno opremljenu kuhinju i kupatilo. Namenjen je za boravak 4-5 osoba.

App 6 (zeleni)-se nalazi na drugom spratu, u svom sadržaju ima dvokrevetnu sobu, dnevni boravak sa ugaonom garniturom i kaučom na razvlačenje, TV, kompletno opremljenu kuhinju i kupatilo. Namenjen je za boravak 4-5 osoba.

App 7 (potkrovlje)-sadrži 1/4 sobu, dnevni boravak sa dva kauča na razvlačenje, TV, kompletno opremljenu kuhinju i kupatilo. Namenjen je za boravak 4-6 osoba.

Apartman Vila Marija

Apartman 2

Apartman 3 i 4

Apartman 5 i 6

Apartman 7

Studio

CENOVNIK ZA SEZONU 2021/22 – VILA MARIJA:

USLOVI:
Cene su izražeme u eur na bazi dnevnog najma apartmana.
U cenu nije uračunata boravišna taksa koja iznosi 1.00 eur po osobi dnevno ( plaća se na Jahorini).
Deca do 12 god. ne plaćaju boravišnu taksu.

Informacije i rezervacije:

Jahorina info

Za sve informacije i rezervacije:
+381 63 75 78 162 SRB
+387 65 631 44 BIH
+381 21 6612 266
+381 21 661 3953
E-mail: jahorinainfo@jahorina.co.rs