Studio 2 Srebrna Vila

Kategorija

Apartmani na Jahorini

Adresa

Obućina bare

Udaljenost od staze

300 metara

Opis Smeštaja

Studio 2 Srebrna Vila se nalazi u prizemlju Srebrne vile, kvadrature 21m2. U sklopu studija je opremljena kuhinja (frižider, električna ploča sa dva kola, kompletno posuđe), a u dnevnom boravku je trosed i fotelja na razvlačenje, klub sto sa dva taburea, LCD TV, WiFi. Kupatilo je sa tuš kabinom. U hodniku je veliki garderober. Grejanje je na struju (električni konvektori). Preporuka za udoban boravak tri gosta ili porodicu sa malom decom.

Srebrna Vila na Jahorini se nalazi u Vikend naselju Šator. Nova vila na Jahorini, otvorena pred zimsku sezonu 2022. godine. Od dolazne staze sa koje se uključujete na Poljice udaljenost je oko 400m, ili od  nove staze i šestoseda Trnovo udaljenost je oko 300m. Sa ski staza do vile može se doći na skijama. Preko puta vile je mini market, a restoran Vila Bella, kao i ski rental je udaljen oko 100m. Skijašnica je u sklopu vile, i svaki apartman ima svoj boks/ormarić za odlaganje opreme. Parking ispred je javni i plaća se opštini i nadležnima koji isti i održavaju, na licu mesta po dolasku.

U Srebrnoj Vili su u ponudi tri smeštajne jedinice, koje se nalaze u prizemlju vile jedna pored druge, tako da su idealni za kombinovanje za veće društvo ili porodice.

Pošalji upit


  Besplatni WiFi

  Parking uz naknadu

  Blizina skijališta

  Obližinji Market

  Cenovnik za sezonu 2023/24 – Srebrna Vila 2:

  Gde se nalazi Studio 2 Srebrna Vila?