Lux Apartman 302
Obućina Kapije

 

Kategorija

Apartmani na Jahorini

Adresa

Obućina bare

Udaljenost od staze

100 metara

Opis Smeštaja

Lux Apartman Obućina Kapije 302 – Apartman se nalazi u novoizgrađenom objektu Obućina Kapije. Smešten je na trećem spratu sa predivnim pogledom na vrhove Jahorine. Krasi ga spoj moderne arhitekture i planinskog stila, koji ce upotpuniti Vaš odmor na Jahorini.

Apartman 302 poseduje dnevni boravak u kome se nalazi velika ugaona garnitura na razvlačenje, LCD TV (Netwlix, You Tube), WiFi, klub sto. Kuhinja je potpuno nova sa svim potrebnim elementima (frizider, ploča za kuvanje, el.kuvalo…), šank sto za ručavanje. Spavaća soba je sa francuskim ležajem u sklopu koje je i veliki garderober. Kupatilo je modernog dizajna sa svim potrebnim sanitarijama. Ukupna kvadratura apartmana je 30m2 i preporučuje se za udoban boravak do četiri osobe.

Apartmani Obućina Kapije Jahorina – se nalaze u vikend naselju Šator, izuzetno kvalitetne gradnje, smešteni između naselja Šator i novog naselja Obućina bare. Ono što najviše krasi naše apartmane, jeste prelep pogled na obronke Jahorine i Ski stazu Obućina bare. U ponudi su različite smeštajne jedinice, apartmani i studio-garsonjere, od 20m2-65m2. Svi apartmani su potpuno novi, moderno opremljeni i spremno čekaju svoje prve goste. Grejanje je na struju (električni konvektori). Skijašnica je obezbeđena u prizemlju objekta, gde svaki apartman ima svoj boks/ormarić za odlaganje opreme. Staza i šestosed Obućina bare udaljeni su 100m, a staza Poljice 300m. Za sezonu 2023/24 u ponudi imamo 15 novoopremljenih apartmana. Parking je javni i nalazi se odmah pored objekta.

Pošalji upit


  Besplatni WiFi

  Parking uz naknadu

  Blizina skijališta

  Obližinji Market

  Cenovnik za sezonu 2023/24 – Lux Apartman 302:

  Gde se nalazi Lux Apartman 302?