Apartmani Rapid Jahorina

Apartmani Rapid Jahorina

Apartmani Rapid Jahorina: Novoizgrađeni apartmani Rapid se nalaze u neposrednoj blizini atraktivnih Poljica, oko 70m od skijališta, kao i od velikog broja hotela, restorana i prodavnica. Gostima su na raspolaganju tri apartmana i jedan studio. U svim smeštajnim jedinicama je centralno grejanje na struju. Apartmani i studiji sadrže LCD TV, WiFI, Total TV. U sklopu kompleksa se nalazi salon za masažu, ski rental koji nudi usluge ski servisa, kao i ski škole. Ispred objekta se nalazi parking. Izuzetna lokacija i pozicija u odnosu na stazu, potpuno novi apartmani, upotpuniće Vaš odmor na Jahorni. Dobro došli u Apartmane Rpid na Jahorini!

Studio 4
Nalazi se na prvom spratu. Sadrži čajnu kuhinju (frižider, grejna ploča sa dve ringle, šank), francuski ležaj i dva singl ležaja, kupatilo. WiFi, LCD TV. Studio ima terasu. Maksimalan kapacitet četiri osobe, a preporuka zbog komfora je za maksimalno tri odrasle osobe ili dve odrasle i dvoje malo dece.

Apartman 4
Nalazi se na trećem spratu. Apartman sadrži: Dnevni boravak opremljen dvosedom na razvlačenje, LCD TV, WiFi, i kuhinjom (frižider, grejna ploča sa dve ringle, posuđe, šank), jednu spavaću dvokrevetnu sobu (francuski ležaj), kupatilo i terasu. Maksimalan kapacite četiri osobe.

Apartman 5
Nalazi se na prvom spratu. Apartman sadrži: Dnevni boravak opremljen dvosedom na razvlačenje, LCD TV, WiFi, i kuhinjom (frižider, grejna ploča sa dve ringle, posuđe, šank), jednu spavaću trokrevetnu sobu (francuski ležaj i jedan standardan ležaj), kupatilo i terasu. Maksimalan kapacite pet osoba.

Apartman 6
Nalazi se na prvom spratu. Apartman sadrži: Dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje (LCD TV, WiFi) i kuhinjom (šank, frižider, grejna ploča sa dve ringle, posuđe), dve odvojene spavaće sobe (jedna soba sa francuskim ležajem, a u drugoj su kreveti na sprat) i kupatilo. Sve sobe su opremljene plakarima. Apartman ima terasu. Maksimalan kapacitet šest osoba.

Studio 4

Apartman 4

Apartman 5

Apartman 6

CENOVNIK ZA SEZONU 2021/2022 – APARTMANI RAPID:

USLOVI:
Cene su na bazi dnevnog najma apartmana.
U cenu nije uračunata boravišna taksa koja iznosi 1.00 eur po osobi dnevno ( plaća se na Jahorini).
Deca do 12 god. ne plaćaju boravišnu taksu.

Informacije i rezervacije:

Jahorina info

Za sve informacije i rezervacije:
+381 63 75 78 162 SRB
+387 65 631 44 BIH
+381 21 6612 266
+381 21 661 3953
E-mail: jahorinainfo@jahorina.co.rs