Apartmani Ledena Kraljica – Jahorina

Apartmani Ledena Kraljica - Jahorina

Apartmani Ledena KraljicaJahorina: Ledena Kraljica smeštena je u prelepom delu Jahorine, u neposrednoj blizini šestoseda Poljice. Tri prelepa moderna apartmana pružiće pun komfor i osećaj, zbog koga ćete ponovo birati Ledenu Kraljicu. Grejanje u apartmanima je centralno. Obezbeđen parking za sve goste apartmana, kao i besplatna wireless konekcija.

ŽUTI APARTMAN se nalazi u prizemlju. Sadrži veliki dnevni boravak (SAT TV) sa kuhinjom i trpezarijom ( kompletno opremljena kuhinja), trokrevetnu sobu ( francuski ležaj i singl). Ugaona garnitura u dnevnoj sobi se razvlači i po potrebi koristi za spavanje. Kupatilo je sa tuš kabinom. Preporučujemo za boravak max 5 osoba.

CRVANI APARTMAN se nalazi na prvom spratu. Sadrži veliki dnevni boravak (SAT TV) sa ugaonom garniturom, koja se po potrebi koristi za spavanje, kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, dve sobe (jedna sa francuskim ležajem, a druga sa francuskim i singl ležajem), kupatilo sa tuš kabinom. Preporučujemo za boravak max 7 osoba.

FAVORIT APARTMAN se nalazi u potkrovlju. Sadrži veliki dnevni boravak ( SAT TV), kuhinju (kompletno opremljenu), trpezariju, dve spavaće sobe ( svaka sadrži francuski i singl ležaj), kupatilo sa kadom. Preporučujemo za boravak max 7 adl.

Za veći broj gostiju, po potrebi, uz svaki apartman moze se kombinovati još jedna soba (dvokrevetna sa dva singl ležaja, bez kupatila), a cena je 20 EUR za dnevni najam sobe.

CENOVNIK ZA SEZONU 2018/2019 – APARTMANI LEDENA KRALJICA – JAHORINA:

USLOVI:
Cene su na bazi dnevnog najma apartmana.
Smene su na 7 dana, od subote do subote.
U cenu nije uracunata boravišna taksa koja iznosi 1.10 eur po osobi dnevno ( plaća se na Jahorini).
Deca do 12 god. ne plaćaju boravišnu taksu.

Informacije i rezervacije:

Licenca OTP 70/2017 od 25.10.2017.
Uz ovaj cenovnik vaze Opsti uslovi putovanja Jahorine info d.o.o.
Ugovor o posredovanju

Jahorina info doo, Ilije Ognjanovića 3, Novi Sad,

Telefoni: +381 21 6612 266 ; +381 21 661 3953; +381 63 75 78 162
E-mail: E-mail: jahorinainfo@jahorina.co.rs