Vikendica In Jahorina

Vikendica In - Jahorina

Vikendica In - Jahorina

Vikendica In Jahorina u neposrednoj blizini naselja Poljice, a pored glavnog puta koji vodi u vikend naselje Šator, nalazi se vikendica In. Vikendica je sagrađena 2006.godine i zaista se može pohvaliti kako odličnom lokacijom, tako i udobnim planinskim ambijentom. Ušuškana među borovima i planinskim kućicama, gostu ostavlja utisak topline i dobrodošlice!

Najbitnije je da je kuća topla sa centralnim grejanjem, a u svakom apartmanu se nalaze kamin peći, koje daju još više topline i planinskog ugođaja. Prednost ove vikendice je sto je idealna za veća društva i porodice, gde svako ima svoj komfor i privatnost, a opet su svi na jednom mestu za druženje i odmor. Vikendica In se sastoji iz dva odvojena apartmana sa posebnim ulazima.

1. Apartman se nalazi na prvom nivou kuće. Predviđen je za boravak do 6 osoba. Sastoji se od: jedna trokrevetna sobe, dnevni boravak sa dvosedom i trosedom na razvlačenje, kamin peć (drva obezbeđena), kuhinja, trpezarija, kupatilo sa tuš kabinom. SAT TV, WiFi.

2. Veliki Apartman se prostire na dva nivoa i predviđen je za boravak do 10 osoba. Na prvom nivou je veliki dnevni boravak (trosed na razvlačenje i dvosed), SAT TV, WiFi, šank, kuhinja sa trpezarijom, jedna dvokrevetna soba i kupatilo. U potkrovlju se nalaze dve dvokrevetne sobe, kupatilo i mini kuhinja sa dnevnim boravkom u kome se nalazi trosed na razvlačenje ( predvidjen za spavanje za dve osobe).

Apartman 1

Apartman 2

CENOVNIK ZA SEZONU 2021/2022 – VIKENDICA IN:
USKORO!

Informacije i rezervacije:

Jahorina info

Za sve informacije i rezervacije:
+381 63 75 78 162 SRB
+387 65 631 44 BIH
+381 21 6612 266
+381 21 661 3953
E-mail: jahorinainfo@jahorina.co.rs