Hotel Vučko 4* – Jahorina

Hotel Vučko 4* - Jahorina

 

Hotel Vučko 4* - Jahorina

Hotel Vučko 4* – Jahorina – nastavlja tradiciju ekskluzivnog hotela izgrađenog za potrebe Olimpijskih igara u Sarajevu 1984.godine. Vučko je dobio ime po zvaničnoj maskoti Olimpijskih igara, a bio je namenjen za boravak VIP gostiju, medju kojima su bili švedski kralj Gustav, Huan Antonio Samaran i mnogi drugi. Aparthotel Vučko pruza gostima vrhunsku uslugu i kvalitet uz mnoge sadrzaje za ugodniji i prijatniji odmor. Hotel se nalazi u centru Jahorine, Poljicama u neposrednoj blizini skijaških staza. Izgrđjen je od prirodnih materijala, drveta i kamena, a enterijer je planinski i ujedno moderan, u kom preovladavaju ravne linije u toplim, sivim tonovima, tako da gostu pruža potpun osećaj topline i opuštenosti.

Od sadržaja hotel izdvaja: organizovano čuvanje dece, obezbeđen parking i garaža, prodavnica sa dnevnom stampom i suvenirima, butik sportske opreme, menjačnica, pedikir i manikir, ski servis, ski rental, iznajmljivanje bicikala, dečije igraliste, staze za šetnju, džoging, nordisjko hodanje, sportski tereni za tenis, kosarku, mali fudbal i odbojku.

Apartmani: U svakom apartmanu hotela Vučko gosti imaju pristup internetu, sef, room service, besumni mini bar, direktnu telefonsku liniju, usluga korišćenja biznis centra, kablovska TV, pozivi buđenja, usluga pranja i peglanja gostinskog veša.

Apartmani su opremljeni u skladu sa najvećim svetskim standardima i po principu inteligentne tehnologije boravka i korišćenja usluga ( centralno grejanje, koje ima mogucnost regulisanja toplote u apartmanu). Većina apartmana je okrenuta prema jugu i ima pogled na prelepe vrhove i padine olimpijske lepotice. Poseban akcenat je blizina ski staze ( 50m) i osunčanost tokom celog dana. Većina apartmana ima terasu ili balkon, a u velikim apartmanima je ugrađen i kamin sa zatvorenim ložištem.

WELLNESS CENTAR: Aparthotel Vučko ima jedan od najmodernijih wellness centara na ovim prostorima, od 750 kvadratnih metara, koji raspolaže velikim brojem sadrzaja: finska, rimska i turska sauna, hidromasažni bazen, kozmetičke usluge, veliki izbor masaža ( relax, sportska, antistres, aromatherapy), fitnes, pilates, aerobik, kao i VIP prostor: hidromasažna kada, sauna, tople ležaljke, kiša tuš, vodeni krevet.

AKTUELNI CENOVNIK ZA SEZONU 2018/2019 – HOTEL VUČKO – JAHORINA

CENOVNIK ZA DEPADANS HOTELA:

CENOVNIK ZA CENTRALNI DEO HOTELA:

CENOVNIK ZA A&B BLOK HOTELA:

HOTELSKI USLOVI:

Cene su izražene u eur po osobi po danu i uključuju:
Smeštaj na bazi polupansiona, doručak i večera švedski sto, koji se postavlja za boravak više od 20 gostiju.
Besplatno korišćenje WiFi.
Parking mesto pod obezbeđenjem.
Besplatno korišćenje fitnes centra.
Unutrašnju i vanjsku dečiju igraonicu.

U cenu smeštaja nije uključena boravišna taksa i osiguranje:
Cena za odrasle  iznosi 1.30eur po osobi po danu.
Cena za decu 0-12.99 godina iznosi 0.26eur po danu.
Cena za decu od 13-17.99 godina iznosi 0.77eur po danu.

Napomena: cene u sobama i apartmanima su po osobi po danu, a cene u Lux Vučko i Lux Family apartmanima su dnevne cene.

Cena garažnog mesta iznosi 15eur dnevno.

Popust za treću i svaku narednu odraslu osobu na redovnom ležaju u svim smeštajnim jedinicama iznosi 30%.
Popust za treću i svaku narednu odraslu osobu na pomoćnom ležaju iznosi 50%.
Boravak dece od 0-5.99 godina u pratnji dve odrasle osobe je gratis.
Deca od 6-11.99 ostvaruju 50% popusta na usluge smeštaja u pratnji dve odrasle osobe.
Doplata za single use iznosi 50%, osim u periodima 28.12.-03.01. i 14.02.-17.02.2018. kada je doplata za single use 100%.
Boravak u periodu Nove godine je moguće rezervisati na minimalno 5 noćenja i to u periodu 28.12.-03.01. Avansna uplata u iznosu 100% je obavezna.

Doplata za svečanu novogodišnju večeru se podrazumeva za sve goste koji su na smeštaju i iznosi 80eur po osobi. Deca od 0-5.99 godina gratis. Za decu od 6-11.99 godina iznosi 40eur.
Doplata za korišćenje wellness centra (sauna, hidromasaža stopala, hidromasažni bazen za šest osoba, relaks soba, tuševi) u trajanju od 3h iznosi 15eur.
Hotel dozvoljava boravak kućnih ljubimaca. Naknada za boravak je 18eur (čišćenje) jednokratno po ljubimcu. Boravak kućnih ljubimaca nije dozvoljen u restoranu.

Prijava gosta u hotel je od 15h, a odjava do 11h.

Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti 40% od ukupne cene aranžmana, a preostali iznos 15 dana pre dolaska.
Avansne uplate su nepovratne. Ukoliko je otkazni rok 7-15 dana do dolaska, iste se mogu iskoristiti do 01.12. tekuće godine. Rezervacije tokom boravka se mogu otkazati uz naplatu od 100% na dan odlaska i 50% za svaki navedeni dan do isteka aranžmana.

 

 

Informacije i rezervacije:

Licenca OTP 70/2017 od 25.10.2017.
Uz ovaj cenovnik vaze Opsti uslovi putovanja Jahorine info d.o.o.
Ugovor o posredovanju

Jahorina info doo, Ilije Ognjanovića 3, Novi Sad,

Telefoni: +381 21 6612 266 ; +381 21 661 3953; +381 63 75 78 162
E-mail: E-mail: jahorinainfo@jahorina.co.rs