Hotel Vučko 4* Jahorina

Hotel Vučko 4* - Jahorina

Hotel Vučko 4* Jahorina

Hotel Vučko 4* Jahorina – nastavlja tradiciju ekskluzivnog hotela izgrađenog za potrebe Olimpijskih igara u Sarajevu 1984.godine. Vučko je dobio ime po zvaničnoj maskoti Olimpijskih igara, a bio je namenjen za boravak VIP gostiju, medju kojima su bili švedski kralj Gustav, Huan Antonio Samaran i mnogi drugi. Aparthotel Vučko pruza gostima vrhunsku uslugu i kvalitet uz mnoge sadrzaje za ugodniji i prijatniji odmor. Hotel se nalazi u centru Jahorine, Poljicama u neposrednoj blizini skijaških staza. Izgrđjen je od prirodnih materijala, drveta i kamena, a enterijer je planinski i ujedno moderan, u kom preovladavaju ravne linije u toplim, sivim tonovima, tako da gostu pruža potpun osećaj topline i opuštenosti.

Od sadržaja hotel izdvaja: organizovano čuvanje dece, obezbeđen parking i garaža, prodavnica sa dnevnom stampom i suvenirima, butik sportske opreme, menjačnica, pedikir i manikir, ski servis, ski rental, iznajmljivanje bicikala, dečije igraliste, staze za šetnju, džoging, nordisjko hodanje, sportski tereni za tenis, kosarku, mali fudbal i odbojku.

Apartmani: U svakom apartmanu hotela Vučko gosti imaju pristup internetu, sef, room service, besumni mini bar, direktnu telefonsku liniju, usluga korišćenja biznis centra, kablovska TV, pozivi buđenja, usluga pranja i peglanja gostinskog veša.

Apartmani su opremljeni u skladu sa najvećim svetskim standardima i po principu inteligentne tehnologije boravka i korišćenja usluga ( centralno grejanje, koje ima mogucnost regulisanja toplote u apartmanu). Većina apartmana je okrenuta prema jugu i ima pogled na prelepe vrhove i padine olimpijske lepotice. Poseban akcenat je blizina ski staze ( 50m) i osunčanost tokom celog dana. Većina apartmana ima terasu ili balkon, a u velikim apartmanima je ugrađen i kamin sa zatvorenim ložištem.

WELLNESS CENTAR: Aparthotel Vučko ima jedan od najmodernijih wellness centara na ovim prostorima, od 750 kvadratnih metara, koji raspolaže velikim brojem sadrzaja: finska, rimska i turska sauna, hidromasažni bazen, kozmetičke usluge, veliki izbor masaža ( relax, sportska, antistres, aromatherapy), fitnes, pilates, aerobik, kao i VIP prostor: hidromasažna kada, sauna, tople ležaljke, kiša tuš, vodeni krevet.

CENOVNIK 2019 – HOTEL VUČKO – JAHORINA

HOTEL VUČKO JAHORINA – CENOVNIK PROLEĆE/JESEN 2019:

 

HOTEL VUČKO JAHORINA –  CENOVNIK  LETO 2019:

Cena smeštaja uključuje:
Smeštaj na bazi noćenja sa doručkom(švedski sto, koji se postavlja u slučaju boravka više od 20 gostiju).
Besplatan WiFi.
Spoljna igraonica.
Parking ispred hotela.
Korišćenje Fitness centra.
Korišćenje SPA centra 60 minuta po osobi dnevno.

Cena ne uključuje:
Boravišnu taksu i osiguranje koja iznosi:
Za odrasle 1.30eur po osobi po danu.
Za decu od 0-12.99 godina 0.26eur po danu.
Za omladinu od 13-17.99 godina 0.76eur po danu.

Popusti:
Popust za treću i svaku narednu osobu na redovnom ležaju u svim smeštajnim jedinicama je 30%.
Popust za treću i svaku narednu osobu na pomoćnom ležaju u svim smeštajnim jedinicama je 50%.
Boravak dece od 0-5.99 godina u pratnji dve odrasle osobe je Gratis.
Deca od 6-11.99 godina imaju 50% popusta na usluge smeštaja.

Doplata za 1/1 sobu je 50% od iznosa noćenja za jednu osobu.

Hotel Vučko je Pet friendly i dozvoljava boravak kućnih ljubimaca.
Naknada za boravak je 20eur jednokratno po ljubimcu.

Prijava gosta je od 15h, a odjava do 11h.

Hotel Vučko Vam takođe nudi organizaciju seminara, konferencija, mini sajmova, poslovnih sastanaka i team building-a. Za tu svrhu hotel raspolaže sa 3 konferencijske sale. Svi prostori su opremljeni bežičnim internetom, sistemom za multimedijalne prezentacije, vrhunskom rasvetom i svom pratećom opremom.
Zbog svoje pozicije i sadržaja koje nudi, hotel Vučko je posebno pogodan za sportski turizam, kao i za visinske pripreme sportista.
TEAM BUILDING JAHORINA HOTEL VUČKO:
Druženje, rekreacija, zabava
Razvoj timskog duha
Smanjenje akumiliranog stresa
Kreativno rešavanje problema
Poštovanje ravnopravnosti unutar grupe

Informacije i rezervacije:

Licenca OTP 70/2017 od 25.10.2017.
Uz ovaj cenovnik vaze Opsti uslovi putovanja Jahorine info d.o.o.
Ugovor o posredovanju

Jahorina info doo, Ilije Ognjanovića 3, Novi Sad,

Telefoni: +381 21 6612 266 ; +381 21 661 3953; +381 63 75 78 162
E-mail: E-mail: jahorinainfo@jahorina.co.rs