Hotel Termag 4* Jahorina

Hotel Termag 4* Jahorina

Hotel Termag 4* Jahorina

Hotel Termag 4* Jahorina je moderan hotel sa 4 zvezdice, koji zauzima centralno mesto u Olimpijskom ski centru Jahorina. Nalazi se na 1550 m nadmorske visine, neposredno uz stazu i žičare. Raspolaže sa 21 luksuzno opremljenim apartmanom, 71 komfornom sobom i jednim predsedničkim apartmanom. Kompletan enterijer i nameštaj u hotelu je posebno dizajniran i izrađen od punog drveta. Sobe i apartmani su opremljeni mini barom, sefom, satelitskom televizijom, direktnom telefonskom linijom i internet mrežom. Restoran Hotela Termag raspolaže sa kapacitetom od 200 mesta, koji nudi veliki izbor jela domaće i međunarodne kuhinje, sa posebnim akcentom na tradicionalna jela i poslastice. Posluženje je na bazi švedskog stola. Za uslugu visokog kvaliteta brine se profesionalno osoblje i vrhunski kuvari, dok će bogata vinska karta zadovoljiti i najzahtevnije goste. U neposrednoj blizini Hotela Termag, pored same ski staze, nalazi se etno restoran Koliba. Kuhinja restorana Koliba nudi Vam raznovrsnu hranu vrhunskog kvaliteta u kojoj možete uživati nakon skijanja, duge šetnje ili u večernjim satima uz dobru zabavu.

U wellness centru hotela Termag, gostima su na raspolaganju bazen, sauna, parno kupatilo, đakuzi, solarijum i tretmani lica i tela specijalnom kozmetikom prilagođeni potrebama svakog gosta.

Upotrebom materijala u skladu sa prirodnim okruženjem Jahorine, postignuta je topla i ugodna atmosfera u celom objektu. Tradicionalna ljubaznost, gostoprimstvo i vrhunski profesionalizam, prirodno su okruženje u svakom kutku hotela. Hotel Termag pruža svom gostu udobnost, domaćinski ambijent i toplu atmosferu!

Slobodno možemo reci da je Hotel Termag ponos Jahorine, na kojem mogu da joj pozavide i veliki evropski skijaški centri. Hotel Termag Jahorina je mesto nove inspiracije!

CENOVNIK ZA SEZONU 2019/2020 – HOTEL TERMAG:

Cenovnik za boravak u Economic i Lux sobama:


MV – podrazumeva sobu sa pogledom na planinu
FS – podrazumeva sobu sa prednje strane hotela

Navedene cene su izražene u eur po osobi po danu.
Cene smeštaja u Economic i Lux sobama uključuju: noćenje, večeru, doručak (buffet), parking mesto ispred hotela.
Sve sobe imaju mini bar, Sat TV, elektronski sef, direktnu telefonsku liniju, fen za kosu, bespatan WiFi signal.
Korišćenje wellness i SPA centra nije uključeno u cenu sobe i dodatno se naplaćuje. Za goste u Economic i Lux sobama cena 3-časovne ulaznice za korišćenje paketa (bazen, sauna i parno kupatilo) iznosi 21eur za odrasle i 10eur za decu od 6-12 godina.
Doplata za single use u Economic i Lux sobi iznosi 51eur na redovnu cenu ležaja.
Moguće je doplatiti parking mesto u podzemnoj garaži po ceni od 21eur po danu. Rezervacije se ne primaju unapred, već isključivo na osnovu raspoloživosti u trenutku dolaska.

Cenovnik za boravak u apartmanima:

MV – podrazumeva sobu sa pogledom na planinu
FS – podrazumeva sobu sa prednje strane hotela

Basic Apt- jedna spavaća soba i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje, kupatilo.
Family Apt-dve spavaće sobe sa francuskim ležajem, kupatilo.
Superior Apt- dve spavaće sobe, dnevni boravak, dva kupatila.

Navedene cene apartmana su po osobi po danu.
Cene smeštaja u Basic, Family i Superior apartmanima uključuju: noćenje, večeru, doručak (buffet), korišćenje wellness i SPA usluga (bazen, sauna i parno kupatilo), parking mesto u podzemnoj garaži.
Svi apartmani imaju mini bar, Sat TV, elektronski sef, direktnu telefonsku liniju, fen za kosu, bespalatan WiFi.

Popust na 3. i 4. ležaj za odrasle osobe u LUX sobi, Basic, Family i Superior apartmanima iznosi 20% na redovnu cenu ležaja.
Popust na 3. i 4.ležaj za decu uzrasta od 6-12 godina u LUX sobi, Basic, Family i Superior apartmanima iznosi 50% od redovne cene ležaja.
Deca do 5 godina borave Gratis u svim tipovima smeštajnih jedinica. Zavisno od dobi dobijaju vlastiti ležaj ili krevetac.

Boravišna taksa i osiguranje nisu uključeni u cenu i iznose 1.25eur po osobi po danu. Deca do 2 godina ne plaćaju taksu.

Za sve goste koji borave u terminu Nove godine obavezna je doplata za novogodišnju noć sa svečanom večerom u iznosu od 92eur za odrasle i 47eur za decu od 6-15 godina.

 

 

Informacije i rezervacije:

Licenca OTP 70/2017 od 25.10.2017.
Uz ovaj cenovnik vaze Opsti uslovi putovanja Jahorine info d.o.o.
Ugovor o posredovanju

Jahorina info doo, Ilije Ognjanovića 3, Novi Sad,

Telefoni: +381 21 6612 266 ; +381 21 661 3953; +381 63 75 78 162
E-mail: E-mail: jahorinainfo@jahorina.co.rs