Hotel Termag 4* – Jahorina

Hotel Termag 4* - Jahorina

Hotel Termag 4* – Jahorina

Hotel Termag 4* – Jahorina je moderan hotel sa 4 zvezdice, koji zauzima centralno mesto u Olimpijskom ski centru Jahorina. Nalazi se na 1550 m nadmorske visine, neposredno uz stazu i žičare. Raspolaže sa 21 luksuzno opremljenim apartmanom, 71 komfornom sobom i jednim predsedničkim apartmanom. Kompletan enterijer i nameštaj u hotelu je posebno dizajniran i izrađen od punog drveta. Sobe i apartmani su opremljeni mini barom, sefom, satelitskom televizijom, direktnom telefonskom linijom i internet mrežom. Restoran Hotela Termag raspolaže sa kapacitetom od 200 mesta, koji nudi veliki izbor jela domaće i međunarodne kuhinje, sa posebnim akcentom na tradicionalna jela i poslastice. Posluženje je na bazi švedskog stola. Za uslugu visokog kvaliteta brine se profesionalno osoblje i vrhunski kuvari, dok će bogata vinska karta zadovoljiti i najzahtevnije goste. U neposrednoj blizini Hotela Termag, pored same ski staze, nalazi se etno restoran Koliba. Kuhinja restorana Koliba nudi Vam raznovrsnu hranu vrhunskog kvaliteta u kojoj možete uživati nakon skijanja, duge šetnje ili u večernjim satima uz dobru zabavu.

U wellness centru hotela Termag, gostima su na raspolaganju bazen, sauna, parno kupatilo, đakuzi, solarijum i tretmani lica i tela specijalnom kozmetikom prilagođeni potrebama svakog gosta.

Upotrebom materijala u skladu sa prirodnim okruženjem Jahorine, postignuta je topla i ugodna atmosfera u celom objektu. Tradicionalna ljubaznost, gostoprimstvo i vrhunski profesionalizam, prirodno su okruženje u svakom kutku hotela. Hotel Termag pruža svom gostu udobnost, domaćinski ambijent i toplu atmosferu!

Slobodno možemo reci da je Hotel Termag ponos Jahorine, na kojem mogu da joj pozavide i veliki evropski skijaški centri. Hotel Termag Jahorina je mesto nove inspiracije!

AKTUELNI CENOVNIK ZA SEZONU 2018/2019 – HOTEL TERMAG 4* – JAHORINA

CENOVNIK ZA SOBE:

*m.v.- podrazumeva sobu sa pogledom na planinu
*f.s.-podrazumeva sobu sa prednje strane hotela
Navedene cene su izražene u eur po osobi po danu.
Cene smeštaja u Economic i Lux sobama uključuju: noćenje, večeru, doručak (švedski sto), parking mesto ispred hotela.
Sve sobe imaju mini bar, Sat TV, elektronski sef, direktnu telefonsku liniju, fen za kosu, besplatan WiFi signal.
Korišćenje wellness i SPA usluga nije uključeno u cenu sobe i dodatno se doplaćuje. Za goste u Economic i Lux sobama cena 3-časovne ulaznice za korišćenje paketa(bazen, sauna, parno kupatilo) iznosi 21.00EUR za odrasle i 10.00EUR za decu od 6-12 godina.
Doplata za “single use“ u Economic i Lux sobama iznosi 51.00EUR na redovnu cenu ležaja.
Moguće je doplatiti za parking mesto u podzemnoj garaži po ceni 21.00EUR po danu. Rezervacije se ne primaju unapred, nego isključivo na osnovu raspoloživosti u trenutku dolaska.

CENOVNIK ZA APARTMANE:

*m.v.- podrazumeva sobu sa pogledom na planinu
*f.s.-podrazumeva sobu sa prednje strane hotela

Navedene cene apartmana su izražene u eur po osobi po danu.
Cene smeštaja u Basic, Family i Superior apartmanima uključuju: noćenje, večeru, doručak (švedski sto), korišćenje wellness i SPA usluga – bazen, sauna i parno kupatilo, parking mesto u podzemnoj garaži.
Svi apartmani imaju mini bar, Sat TV, elektronski sef, direktnu telefonsku liniju, fen za kosu, besplatan WiFi signal.

 

POPUSTI:
Popust na 3. i 4. ležaj za odrasle osobe u Lux sobi, Basic, Family i Superior apartmanima iznosi 20% od redovne cenu ležaja.
Popust na 3. i 4. ležaj za decu od 6-12 godina u Lux sobi, Basic, Family i Superior apartmanima iznosi 50% od redovne cene ležaja.
Deca od 0-5 godina borave GRATIS u svim tipovima smeštajnih jedinica. Zavisno od uzrasne dobi dobijaju vlastiti ležaj ili krevetac.

DOPLATE:
Boravišna taksa i osiguranje nisu uključeni u cenu smeštaja i iznose 1.30EUR po osobi po danu. Deca od 0-12 godina ne plaćaju boravišnu taksu.
Za sve goste koji borave u novogodišnjem terminu obavezna je doplata za novogodišnju noć sa svečanom večerom u iznosu od 92.00EUR za odrasle i 46.00EUR za decu od 6-15 godina.

Za rezervaciju je obavezna uplata avansa u iznosu od 40% od ukupnog iznosa, a ostatak 15 dana pre polaska.

Za sve informacije možete nas kontaktirati – Jahorina Info Call centar:
+381 21 66 12 266  +381 21 66 13 953  +381 63 75 78 162 ili na email: jahorinainfo@jahorina.co.rs

Informacije i rezervacije:

Licenca OTP 70/2017 od 25.10.2017.
Uz ovaj cenovnik vaze Opsti uslovi putovanja Jahorine info d.o.o.
Ugovor o posredovanju

Jahorina info doo, Ilije Ognjanovića 3, Novi Sad,

Telefoni: +381 21 6612 266 ; +381 21 661 3953; +381 63 75 78 162
E-mail: E-mail: jahorinainfo@jahorina.co.rs