Hotel Board 4* – Jahorina

Hotel Board 4* - Jahorina

Hotel Board 4* - Jahorina

Hotel Board 4* – Jahorina , izgrađen u planinskom, ali modernom stilu, sa pogledom na šumovite padine Jahorine, nalazi se na 1550m nadmorske visine. Smešten je na glavnom putu, između ski staza Poljice i Ogorjelica, na nepunih 100 metara od prve žičare i ski lifta. Hotel raspolaže sa 21 dvokrevetnom sobom, 5 trokrevetnih, 5 studio soba i LUX apartmanom sa đakuzi kadom. Svaka soba, studio, kao i LUX apartman, ima TV sa satelitskim programima, telefon, mini bar i savremeno uredjeno kupatilo. Obavezno iskoristite Wellnes sadržaje koji su vam besplatno na raspolaganju kao gostima hotela, u koje spada bazen, đakuzi, sauna i parno kupatilo. Ne treba propustiti ni masažu profesionalnih masera. Hotel Board nudi sopstveni parking za vozila gostiju. U idilicnom planinskom ambijentu hotela smešten je i restoran u kome možete probati specijalitete kuće, kao i internacionalna jela. Pored restorana je i bar, u kom se možete opustiti uz piće, a gde se organizuju i tematske veceri koje će vaš boravak učiniti još interesantnijim. Za vaše malisane, na raspolaganju je dečija igraonica i brojne aktivnosti na bazenu, u kojima će oni uživati te se i vi možete malo opustiti i posvetiti sebi. Ako želite osetiti pravu planinsku atmosferu i uživati u svim čarima planine, posetite hotel Board na Jahorini!

AKTUELNI CENOVNIK ZA SEZONU 2018/2019 – HOTEL BOARD 4* – JAHORINA

HOTELSKI USLOVI:
Cene su po osobi po danu na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto), sa uključenim sadržajima WELLNESS-a (bazen, sauna, parno kupatilo i fitness sala).
Svaka osoba na pomoćnom ležaju ima 30% popusta, uz uslov da su osnovni ležajevi popunjeni.
Deca do 6 godina borave gratis na pomoćnom ležaju, a deca od 6-12 godina imaju 50% popusta na pomoćnom ležaju, u pratnji dve odrasle osobe.
Obavezna doplata za novogodišnju večeru iznosi 50.00 EUR za odrasle, a za  decu od 7 do 15 godina 25.00 EUR.
U cenu nije uračunata BTO koja iznosi 1.30 EUR-a po osobi na dan. Deca do 12 god ne plaćaju BTO.
Dečija igraonica u terminu od 10h-22h.
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Check in je iza 14h, a check out do 11h.
– PREVREMENI ODLAZAK: Ukoliko dođe do prevremenog odlaska (sa izuzetkom smrti ili bolesti člana uže porodice) obračunava se 50% od pune cene do datuma završetka rezervacije.
Hotel ne uzima u obzir loše vreme ili slične situacije kao valjan razlog za prekid boravka ili prevremeni odlazak.

Informacije i rezervacije:

Licenca OTP 70/2017 od 25.10.2017.
Uz ovaj cenovnik vaze Opsti uslovi putovanja Jahorine info d.o.o.
Ugovor o posredovanju

Jahorina info doo, Ilije Ognjanovića 3, Novi Sad,

Telefoni: +381 21 6612 266 ; +381 21 661 3953; +381 63 75 78 162
E-mail: E-mail: jahorinainfo@jahorina.co.rs