Apartman Vuković – Jahorina

Apartman Vuković - Jahorina

Apartman Vuković - Jahorina

Apartmani Vuković – Jahorina: U neposrednoj blizini Poljica, najatraktivnijeg dela Jahorine, smešteni su novoizgrađeni apartmani Vuković. Po svojoj lokaciji sigurno će  privući vašu pažnju, ali  takođe i po modernom enterijeru i ugodnom ambijentu. Ski staze, novi šestosed Poljice, baby lift,  prodavnice, restorani, Hotel Termag, Vučko su svega 100m udaljeni od apartmana Vuković. U svim apartmanima je centralno grejanje, besplatan internet, Total TV,  a kuća ima sopstveni veliki parking. U sklopu kuće se nalazi i skijašnica za vašu ski opremu.
Iz ponude Apartmana Vuković izdvajamo:

Apartman  Vuković 2: Nalazi se u prizemlju. U sklopu apartmana je: Dnevna soba sa dvosedom i trosedom, koji se razvlače i koriste za spavanje za dve osobe, opremljena kuhinja, kupatilo sa tuš kabinom, hodnik i spavaća  soba sa francuskim ležajem. Total TV, internet, parking. Preporučujemo za komforan boravak  4 osobe.

Apartman  Vuković  3: Nalazi se na prvom spratu. U sklopu apartman  je: Dnevna soba sa trosedom i dvosedom na razvlačenje  predviđena za spavanje  dve osobe, opremljena kuhinja, kupatilo sa tuš kabinom, hodnik i spavaća soba sa francuskim ležajem. Total TV, internet, parking. Preporučujemo za komforan boravak  4 osobe.

Soba 4: Nalazi se na prvom spratu. U sklopu sobe je: hodnik  sa plakarom, kupatilo sa tuš kabinom i soba sa ugaonom garniturom na razvlačenje za dve osobe. Total TV, internet, parking. Preporučujemo za boravak 2 osobe.

Apartmani 2

Apartmani 3

Soba 4

CENOVNIK ZA SEZONU 2018/2019 – APARTMANI VUKOVIĆ – JAHORINA:

USLOVI:
Cene su na bazi dnevnog najma apartmana.
U cenu nije uračunata boravišna taksa koja iznosi 1,10 eur po osobi dnevno (plaća se na Jahorini).
Deca do 12 god. ne plaćaju boravišnu taksu.

Informacije i rezervacije:

Licenca OTP 70/2017 od 25.10.2017.
Uz ovaj cenovnik vaze Opsti uslovi putovanja Jahorine info d.o.o.
Ugovor o posredovanju

Jahorina info doo, Ilije Ognjanovića 3, Novi Sad,

Telefoni: +381 21 6612 266 ; +381 21 661 3953; +381 63 75 78 162
E-mail: E-mail: jahorinainfo@jahorina.co.rs